افتتاح شعبه سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی در دانشگاه شهید بهشتی

سازمان دانشجویان شعبه واحد شهید بهشتی عصر روز شنبه ۲۱ مهرماه ۱۳۹۷ با حضور مسئولان جهاد دانشگاهی و معاونت فرهنگی دانشگاه شهید بهشتی افتتاح شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، در این مراسم که با حضور رئیس واحد شهید بهشتی، مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی، مدیران کل معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی؛ رئیس سازمان دانشجویان و تشکل ها و انجمن های دانشگاه، در سالن جلسات واحد شهید بهشتی برگزار شد، دکتر سعید میرزایی افتتاح سازمان دانشجویان واحد شهید بهشتی را گامی مثبت و امیدوارکننده در راستای اعتلای فعالیت های فرهنگی جهاددانشگاهی برشمردند و تاکید کردند سازمان دانشجویان می تواند محملی باشد تا دانشجویان علاوه بر توانمندی های علمی خود مهارتهای فرهنگی، اجتماعی و … خود را ارتقاء دهند. دکتر میرزایی در ادامه ضمن اشاره به جایگاه علمی واحد شهید بهشتی در حوزه پژوهشی و آموزشی ابراز امیدواری کردند که معاونت فرهنگی این مجموعه همپای دیگر معاونت ها در راستای اثبات توانمندی های خود گام بردارد.

دیگر سخنران این مراسم آقای کاظمی رئیس سازمان دانشجویان جهاددانشگاهی، سازمان دانشجویان را متعلق به خود دانشجویان دانستند و گفتند که نباید مدیران و مسئولین دانشگاه و جهاد دانشگاهی این فضا را از دانشجویان بگیرند و یا آن را محدود سازند. ایشان اشاره کردند که سازمان دانشجویان محلی است تا دانشجویان ایده ها و نظرات خود را بارور سازند و در راستای توانمند سازی خود در حوزه های علمی، فرهنگی و مسئولیت پذیری اجتماعی بالا برند.

وی افزود که مسابقات ملی مناظرات دانشجویان ایران خدمتی است که دانشگاه شهید بهشتی متاسفانه در ادوار گذشته آنطور که در شأن آن است نتوانسته از آن استفاده کند و حضور کم رنگ آن به شدت احساس می‌شد اما در سال ۱۳۹۷ برای اولین بار شاهد برگزاری «هفتمین دوره» این مسابقات در دانشگاه شهید بهشتی بودیم و امیدواریم دوره هشتم بهتر و پر رونق تر برگزار گردد.

رئیس سازمان دانشجویان جهاد دانشگاهی تاکید کرد حضور تشکل های علمی و فرهنگی در این جلسه مایه ی مسرت و خرسندی است و امیدواریم سازمان دانشجویان محملی برای همفکری و هم افزایی این تشکل ها و کانون ها باشد.

در ادامه برنامه، معاون فرهنگی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی به معرفی فعالیت های فرهنگی واحد شهید بهشتی پرداختند و ضمن اشاره به برنامه های آتی معاونت فرهنگی واحد، حضور پررنگ‌تر و مشارکت دانشجویان را در برنامه‌های سازمان دانشجویان یاد آور شدند.

دکتر برومند مدیر امور فرهنگی و اجتماعی دانشگاه شهید بهشتی در آئین افتتاح شعبه ی سازمان دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی اعلام داشتند از افتتاح سازمان دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی استقبال می کنیم و آماده ی هر گونه همکاری با این سازمان هستیم. دکتر برومند اشاره کردند که افتتاح این سازمان می تواند جریان جدیدی را در دانشگاه شهید بهشتی ایجاد نماید و محلی برای دنبال کردن ایده های جدید و همکاری دیگر تشکل ها و کانون های دانشگاه با یکدیگر باشد.

ایشان به ارتباط خوب و همکاری های جدید معاونت فرهنگی دانشگاه با معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی اشاره کردند و حضور آقای هاشمی از دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی را در سمت مدیر اجرایی شعبه ی سازمان دانشجویان را مایه خرسندی دانستند.

ایشان در اخر با اشاره به پتانسیل عظیم و مستعد دانشجویان شهید بهشتی تاکید کردند تا همچون گذشته جهاد دانشگاهی و سازمان دانشجویان فاصله میان دانشگاه و صنعت را کاهش دهد و معضل بیکاری جوانان فارغ التحصیل را با پروراندن خلاقیت ها و ایده های جدید دانشجویان تسهیل کند.

در آئین افتتاح شعبه سازمان دانشجویان واحد شهید بهشتی مدیر اجرایی این شعبه معرفی شد.

در آیین افتتاحیه سازمان دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی دبیران کانون های فرهنگی و هنری و قرآن و همچنین انجمن اسلامی دانشجویان آزادی خواه، بسیج دانشجویی دانشکده حقوق، انجمن علمی دانشکده و دیگر دانشجویان حضور داشتند.