انتصاب معاون پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی

طی حکمی از سوی رئیس جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، معاون پشتیبانی این واحد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، طی حکمی از سوی دکتر سعید میرزائی رئیس جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، محمد احمدی بادی به عنوان سرپرست معاونت پشتیبانی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منصوب شد.

در متن حکم آمده است : نظر به شایستگی علمی و تجارب ارزشمند جنابعالی و با عنایت به تایید جناب آقای دکتر طیبی ریاست محترم جهاددانشگاهی، به موجب این حکم به عنوان معاون پشتیبانی این واحد منصوب می شوید. امید است با حضور جنابعالی گامی موثر در پیشبرد اهداف جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی برداشته شود

محمد احمدی بادی دارای مدرک کارشناسی ارشد مدیریت مالی می باشد و پیش از این به عنوان مدیر امور مالی و عامل ذیحسابی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی فعالیت می کردند.

در پایان گفتنی است ایشان درمراسم سی و هشتمین  سالروز تاسیس جهاد دانشگاهی بعنوان جهادگر نمونه انتخاب شدند و مورد تقدیر قرار گرفتند.