بازدید معاونان وزارت صمت و جهاد کشاورزی از پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی

دکتر قبادیان معاون وزیر صمت و دکتر خون میرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیر عامل شیلات کشور با حضور در پژوهشکده علوم پایه کاربردی و جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی با توانمندیها و دستاوردهای این مجموعه از نزدیک آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی: دکتر قبادیان معاون وزیر صمت و دکتر خون میرزایی معاون وزیر جهاد کشاورزی و مدیر عامل شیلات کشور روز چهارشنبه ۲۵ دی ماه با حضور در این واحد و پژوهشکده از گروهها و بخشهای مختلف پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی و توانمندیهای آن بازدید بعمل آوردند.

در این بازدید ابتدا دکتر سعید میرزائی رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی گزارش مختصری از فعالیتهای انجام شده در این واحد و پژوهشکده را ارائه کرد و در ادامه باز دید کنندگان ضمن ابراز خرسندی ، اقدامات انجام گرفته در بخش های مختلف را بسیار مطلوب و امیدوارکننده دانستند و هدف از این بازدید را آشنایی با دستاوردهای این مرکز تحقیقاتی عنوان کردند. همچنین قول مساعدت برای هر گونه همکاری در زمینه های پژوهشی و آموزشی جهت پیشبرد اهداف این واحد و پژوهشکده را دادند.

در پایان رییس پژوهشکده علوم پایه کاربردی، با اشاره به کاربردی بودن نتایج پژوهش های انجام شده با قابلیت تجاری سازی و چند برابر شدن تولید مقالات این پژوهشکده طی سال های اخیر خصوصا در زمینه های نفت و گاز، ، خاطر نشان ساخت: فعالیت های ما در جهت رفع مشکلات روز کشور جهت گیری شده اند و ما در انتخاب موضوعات پژوهشی هدفمان تجاری سازی است.