برگزاری مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان سراسر کشور در دانشگاه شهید بهشتی

مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی با حضور اساتید و دانشجویان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با شکل‌گیری «کانون مناظرات دانشجویی شهید بهشتی» هشت تیم از دانشگاه در مرحله استانی این مسابقات شرکت خواهند کرد. این مسابقات در سه سطح مقدماتی، نیمه نهایی و نهایی برگزار می شود. مسابقات مقدماتی و نیمه نهایی روز سه شنبه ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۷ از ساعت ۹ تا ۱۱ و ۱۵ تا ۱۶ در خانه فرهنگ دانشگاه برگزار می‌شود. مسابقه نهایی روز چهارشنبه ساعت ۱۰ تا ۱۳ در تالار مولوی دانشکده ادبیات میان دوتیم برگزیده برگزار خواهد شد.

شایان ذکر است تیم‌های شرکت کننده درباره گزاره‌هایی که پیش از این نظر موافق یا مخالف خود را با آن ابراز داشته‌اند مناظره خواهند کرد.  از تیم های اول و دوم و نیز تیم اخلاق تقدیر خواهد شد و برندگان به مسابقات منطقه‌ای راه خواهند یافت.