برگزاری مسابقه نهایی و آیین اختتامیه مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی

آیین اختتامیه مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی بین دو تیم «عدالت» و «آسمان، ابر، کوه» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، در مرحله استانی هفتمین دوره مسابقات مناظره در دانشگاه شهید بهشتی ۸ تیم با عناوین «کران»، «نواندیشان»، «عدالت»، «آسمان، ابر، کوه»، «صراط»، «آرمان»، «حکمت بهشتی» و «امیدواران فردا» در رقابتی دور روزه شرکت کردند. مسابقه مقدماتی با پیروزی چهار تیم «نواندیشان»، «آسمان، ابر، کوه»، «آرمان»، «عدالت» روز سه شنبه به پایان رسید و برندگان مرحله نیمه نهایی در پایان مسابقات سه شنبه معرفی شدند.

مسابقه نیمه نهایی با حضور دو تیم «آسمان، ابر، کوه» و «عدالت»  روز  چهارشنبه ۲۶ اردیبهشت ماه برگزار شد. در اختتامیه این مسابقات از گروه «عدالت» به عنوان برنده هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویی تقدیر شد. همچنین گروه «آسمان، ابر، کوه» به عنوان گروه دوم معرفی شد. در این مراسم از گروه «آرمان» نیز به عنوان گروه اخلاق تقدیر شد.