اختتامیه پنجمین دوره مسابقات دانشجویی داستان کوتاه دانشجویان ایران با عنوان «داستان‌نویسی خلاق»، سوم اردیبهشت‌ماه ۱۳۹۷ برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، این مسابقات به همت «مرکز نویسندگی خلاق» معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، با حمایت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی و بنیاد شعر و ادبیات داستانی ایرانیان و مشارکت دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.

در این جشنواره آقای دکتر شادمان شکروی، دبیر جشنواره، گزارشی آماری از آثار رسیده به جشنواره در این دوره ارائه کردند. همچنین ضمن مقایسه آثار این دوره با دوره‌های پیشین، نحوه داوری اثار و معیارهای داوری را تشریح نمودند.

خانم دکتر مریم جلالی، عضو هیئت علمی دانشگاه شهید بهشتی، در سخنرانی خود با عنوان «سربرگ و خلاقیت» به نحوه پردازش یک داستان با توجه به یک عنوان کلی پرداختند. آقای مهدی محمدیان، گوینده برتر رادیو در سال ۱۳۹۶ و  قصه‌گوی برگزیده بین‌المللی در چهاردهمین، هفدهمین و نوزدهمین جشنواره بین‌المللی قصه‌گویی در خصوص داستان کوتاه و اسطوره‌ها اشاراتی داشتند.

آقای جواد محقق، نویسنده، شاعر و روزنامه‌نگار معاصر، به معرفی «سامانه جامع امور انجمن‌های ادبی وابسته به وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی و نحوه ثبت‌نام فعالان عرصه داستان در این سامانه پرداختند ضمن اینکه پایگاه نقد داستان و نقد شعر را نیز به علاقه‌مندان معرفی کردند.

مراسم اختتامیه جشنواره ساعت  ۱۴ تا ۱۸ با رونمایی از تندیس جشنواره داستان‌نویسی خلاق با عنوان «خوانش» و معرفی برگزیدگان این دوره به کار خود پایان داد.

‫12 دیدگاه در “به همت جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: اختتامیه پنجمین دوره مسابقات دانشجویی داستان کوتاه با عنوان «داستان‌نویسی خلاق»، در تاریخ سوم اردیبهشت‌ماه 1397در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

1. با سلام
    ضمن تقدیر و تشکر از شما بزرگواران از بابت زحماتی که در جهت رشد و ارتقای فرهنگ عمومی دانشجویان ، به واسته جشنواره داستان نویسی خلاق و همینطور تقویت شاخه ادبیات داستانی در میان دانشجویان سراسر کشور ، متحمل می شوید.
    به عرض میرسانم اینجانبان جمعی از دانشجویان دانشگاه شبستر – تبریز که در جشنواره امسال شرکت داشتیم ، از بابت تلاش های بی وقفه شما عزیزان، کمال تقدیر و تشکر خود را اعلام می نمائیم و قدردان زحمات شما عزیزان در معاونت فرهنگی هنری جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی تهران هستیم.
    خدا قوت