به همت جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: جلسه توجیهی مناظرات دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

کانون مناظرات دانشجویی شهید بهشتی» جلسه توجیهی هفتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان را برگزار کرد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، دبیر اجرایی مسابقات مناظره ضمن اشاره به پیشینه مناظره، اظهار داشت مسابقات مناظره در واقع فرم جایگزین کرسی‌های آزاداندیشی بوده که با مدل جدید ارائه شده است. ایشان، در ادامه ضمن تاکید بر ضرورت و فواید مناظره برای دانشجویان، کسب علم؛ برقراری ارتباط؛ کشف حقیقت وتقویت قوای ابتکار را از اهداف مناظره برشمرد.

امید هاشمی دارنده نشان اخلاق رضوی در ششمین دوره مسابقات مناظرات دانشجویی، در ادامه به بررسی نحوه انتخاب موضوعات مناظره و شکل برگزاری مسابقات پرداخت.

در بخش پایانی وی ضمن اشاره بر معیارهای قضاوت و داوری بر مبنای اخلاق،  فن بیان، نقد و خلاقیت، برنامه‌ریزی و هماهنگی، دانش و روش‌شناسی، تاکید کرد که مهارت‌های ضروری مناظره بر مبنای جمع‌آوری و گردآوری اطلاعات، منطق  و استدلال و مهارت‌های ارتباطی است.

این نشست به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی دوشنبه دهم اردیبهشت ۱۳۹۷ از ساعت ۱۲ تا ۳۰/۱۳ و با حضور اعضای گروه‌های شرکت‌کننده در مناظره و دانشجویان دانشگاه شهید بهشتی در جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی برگزار شد.