به همت مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی کارگاه آموزشی “ آشنایی با اصول ایمنی کار در آزمایشگاه” روز شنبه۴ اسفند ماه از ساعت۹الی۱۶در محل واحد شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، شرکت کنندگان این کارگاه آموزشی متصدیان و مسئولان آزمایشگاهها ، دانشجویان زیست شناسی، بیوتکنولوژی و شیمی بودند که در این کارگاه با اصول ایمنی در آزمایشگاه جهت حفاظت از سلامت شخصی، محیط آزمایشگاه و محیط زیست شدند.

‫2 دیدگاه در “به همت مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: کارگاه آموزشی” آشنایی با اصول ایمنی کار در آزمایشگاه” برگزار شد

1. 25 charging traumatic pistols shooting automatic fire! Modified Makarov pistols with a silencer! Combat Glock 17 original or with a silencer! And many other types of firearms without a license, without documents, without problems!
    Detailed video reviews of our products you can see on our website.
    If the site is unavailable or blocked, email us at – Gunrussia@secmail.pro or Gunrussia@elude.in
    And we will send you the address of the backup site!