به همت جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: کارگاه آموزشی” ایمنی کار در آزمایشگاه ” برگزارمی شود

به همت مرکز خدمات تخصصی تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی کارگاه آموزشی ” ایمنی کار در آزمایشگاه ” در روز۸اسفند ۱۳۹۶در محل سالن اجتماعات این واحد واقع در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می گردد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی ،هدف از برگزاری این کارگاه آشنایی پژوهشگران با اصول ایمنی در آزمایشگاه است تا از بروز خطرات احتمالی برای کاربران،محیط آزمایشگاه و محیط زیست جلوگیری شود.

یاد آور می شود در پایان به شرکت کنندگان گواهینامه معتبر از جهاد دانشگاهی داده خواهد شد.

هزینه شرکت در این کارگاه ۱۵۰ هزار تومان می‌باشد که برای دانشجویان و دانشگاهیان محترم ۱۰ درصد تخفیف در نظر گرفته شده است همچنین علاقمندان به حضور در این کارگاه جهت کسب اطلاعات بیشتر می توانند به سایت www.jdsb.ac.ir مراجعه و یا با شماره تلفن۲۲۴۳۱۹۴۱ تماس حاصل فرمایند.