به همت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی: نمایشگاه عکس، پوستر و کارتون های مفهومی انقلاب اسلامی ویژه دانشجویان برگزار می گردد

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با هدف تشویق نسل سوم انقلاب اسلامی و ارج نهادن به حضور آگاهانه و خلاقانه آنها در عرصه هنر انقلاب «نمایشگاه عکس، پوستر و کارتون‌های مفهومی» را با عنوان « انقلاب اسلامی در آئینه هنر» در روزهای ۵ تا ۱۰ اسفند ماه برگزار می­کند.

به گزارش روابط عمومی واحد شهید بهشتی؛ این نمایشگاه که ویژه دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی می‌باشد،  آثار ارسال شده را در محورهای آرمان‌های انقلابی فراموش شده، انقلاب و تأثیرپذیری آن از باورهای مذهبی، تأثیر متقابل هنر و انقلاب، انقلاب و رسانه و نیز جاذبه‌های انقلاب اسلامی از منظر نسل سوم انقلاب می‌پذیرد.

علاقه‌مندان جهت کسب اطلاع از نحوه برگزاری نمایشگاه، شرایط حضور و ارائه آثار می‌توانند از طریق لینک www.jdsb.ac.ir  اقدام نمایند.

فراخوان نمایشگاه عکس، پوستر و کارتون‌های مفهومی انقلاب اسلامی در آئینه هنر

مقام معظم رهبری: «هنر زبان‌رسایی برای همه موضوعات و بخصوص موضوعات پیچیده‌ای مثل انقلاب است»

معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با هدف تشویق نسل سوم انقلاب اسلامی و ارج نهادن به حضور آگاهانه و خلاقانه آنها در عرصه هنر انقلاب برگزار می‌کند:

نمایشگاه عکس، پوستر و کارتون‌های مفهومی

انقلاب اسلامی در آئینه هنر

محورها:

• آرمان‌های انقلابی فراموش شده
  • انقلاب و تأثیرپذیری آن از باورهای مذهبی
  • تأثیر متقابل هنر و انقلاب
  • انقلاب و رسانه
  • جاذبه‌های انقلاب اسلامی از منظر نسل سوم انقلاب

مقررات شرکت در نمایشگاه:

• این نمایشگاه ویژه دانشجویان در تمام مقاطع تحصیلی می‌باشد و آثار غیردانشجویان پذیرفته نمی‌شود.
  • دانشجویان می‌توانند آثار خود را در سه بخش پوستر، عکس و کارتون‌های مفهومی با محدودیت حداکثر ۳ اثر در هر بخش در قالب فایل تصویری به وب‌سایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی به نشانی ac.ir ارسال نمایند.
  • تصاویر ارسالی (در فرمت JPG) و کیفیت آن نشان‌دهنده جزئیات اثر به‌منظور داوری باشد.
  • ابعاد آثار ارسالی به‌منظور حضور در نمایشگاه باید حداقل ۲۹*۲۱(A4) و حداکثر ۴۲* ۲۹ (A3) باشد.
  • آثار هنرمند بایستی مربوط به سال‌های ۹۵ و ۹۶ باشد و تاکنون در هیچ نمایشگاه و جشنواره‌ای ارائه نشده باشند.
  • آثار پذیرفته شده در نمایشگاه بایستی با قاب و آماده نصب ارائه گردد.

گاه‌شمار نمایشگاه:
آخرین مهلت ارسال آثار : ۲۶ بهمن ماه ۱۳۹۶

آخرین مهلت ارسال اصل اثر پذیرفته شده : ۳۰ بهمن ماه ۱۳۹۶

زمان برگزاری: شنبه ۵ اسفند (افتتاحیه) تا ۱۰ اسفند ۱۳۹۶

مکان برگزاری: اوین، دانشگاه شهید بهشتی، ساختمان جهاددانشگاهی

شماره تماس: ۳۴-۲۲۴۳۱۹۳۳ داخلی ۱۵۶

جوایز: از میان آثار راه یافته به نمایشگاه، به برگزیدگان در هر یک از بخش‌ها لوح و جوایز نقدی اهدا خواهد شد. همچنین به دانشجویان هنرمندی که آثارشان در نمایشگاه پذیرفته گردد گواهی حضور اعطا خواهد ‌گردید.