به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی احد شهید بهشتی: نشست «تامین اجتماعی، توسعه و عدالت» در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد

نشست «تامین اجتماعی، توسعه و عدالت»  از سلسله نشست‌های هم‌اندیشی تامین اجتماعی در دانشگاه‌های کشور،  ۱۶ بهمن ماه ۱۳۹۶ در تالار ناصر خسرو دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی این نشست با هدف گفتمان‌سازی مفاهیم بیمه و تامین اجتماعی در سطح جامعه علمی کشور، با تلاش معاونت فرهنگی واحد و با حضور کارشناسان موسسه پژوهش تامین اجتماعی، اساتید دانشگاه شهید بهشتی، اعضای جهاد دانشگاهی و دانشجویان دانشگاه در تالار ناصرخسرو دانشکده ادبیات برگزار شد.

در این نشست دکتر نیکوپور معاون پژوهشی موسسه تامین اجتماعی ضمن اشاره به این نکته که تامین اجتماعی از ضرورت‌های توسعه اقتصادی و تحقق عدالت اجتماعی است، افزودند کشور ما ۶ ابرچالش مواجه است که یکی از آنها موضوع تامین اجتماعی است. به دلیل نبود آگاهی مناسب از کارکردهای بیمه تامین اجتماعی، انتظاراتی در جامعه شکل گرفته است که سبب خدشه‌دار شدن اعتبار عمومی نسبت به سازمان شده است و هدف از برگزاری این نشست‌ها را گفتمان سازی این مفهوم در جامعه علمی کشور دانستند.

در بخش دیگر جلسه آقای لعل دبیر گروه اقتصاد و سرمایه‌گذ‌اری موسسه عالی پژوهش ضمن اشاره به تاریخچه و زمینه‌های شکل‌گیری بیمه‌های تامین اجتماعی در دنیا، رابطه تامین اجتماعی با توسعه و عدالت را تبیین کردند.

معاون پژوهشی موسسه عالی تامین اجتماعی در بخش دیگر این نشست چالش‌های پیش روی سازمان تامین اجتماعی را مورد تاکید قرار دادند و بر ضرورت آگاه‌سازی جامعه علمی کشور بر ضرورت شکل‌گیری انتظارات صحیح از فعالیت‌ها، خدمات و کارکرد این سازمان در جامعه تاکید کردند.

مشاور معاون فرهنگی و اجتماعی سازمان تامین اجتماعی دیگر سخنران این نشست، ضمن معرفی سازمان تامین اجتماعی به وضعیت منابع و دارایی‌ها و نیز مصارف سازمان اشاره کردند. آقای عظیم‌زاده با اشاره به ۲۰ نوع خدمتی که سازمان تامین اجتماعی در ایران ارائه می‌دهد بر تعامل و سه‌جانبه‌گرایی دولت، بیمه‌گذاران و کارفرمایان برای دستیابی به عملکرد بهتر اشاره داشتند.

نشست تامین اجتماعی، توسعه و عدالت در پایان با پرسش وپاسخ حاضرین در جلسه به پایان رسید.