به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی: کارگاه آموزشی طنزنویسی و نشست تخصصی طنز برگزار شد

کارگاه آموزشی طنزنویسی و نشست تخصصی طنز به همت مرکز نویسندگی خلاق معاونت فرهنگی واحد شهید بهشتی و همکاری گروه زبان و ادبیات فارسی(گرایش کودک و نوجوان) دانشگاه شهید بهشتی برای دانشجویان دانشگاه برگزار گردید.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در بخش اول این کارگاه آقای شهرام شفیعی طنز پرداز ادبی به بررسی طنز، فلسفه طنز، انواع طنز و راهکارهای طنز نویسی پرداختند، دانشجویان علاقمند به طنز نویسی در این کارگاه با فلسفه های مرسوم در نگاه به طنز نویسی، اسلوب و ساختارهای طنزنویسی آشنا شدند.

بخش دوم این کارگاه با عنوان «نشست تخصصی طنز» ، به بررسی نمونه های طنز و الگوهای طنز فاخر ادبی همراه با تدوین و نگارش طنز پرداخته شد.