تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه شهید بهشتی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی واحد شهید بهشتی

آزمایشگاه های آموزشی و تحقیقاتی دانشگاه شهید بهشتی طی قراردادی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی تجهیز می شوند.

به گزارش روابط عمومی واحد شهید بهشتی ،خانم مهندس سقازاده مدیر مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت: طراحی و اجرای سکوبندی آزمایشگاههای دانشکده زیست شناسی دانشگاه شهید بهشتی مطابق با استانداردهای ملی انجام می گردد.

ایشان با اشاره به هدف از تاسیس مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،افزود: این مرکز در سال۱۳۷۰ با هدف تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی تاسیس شد.

وی در ادامه به تشریح فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: طراحی و تولید لوازم آزمایشگاهی فیزیک،طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی ، مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از مهم ترین فعالیت های این مرکز است و این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.

مدیر مرکز تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در پایان با اشاره به تجهیز بیش از ۳۰۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی توسط این مرکز،گفت:.تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده لیزر پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز ملی ذخایر اخیرا توسط این مرکز انجام شده است.