تجهیز آزمایشگاه های پژوهشکده گیاهان دارویی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی واحد شهید بهشتی

آزمایشگاه های تحقیقاتی پژوهشکده گیاهان دارویی جهاد دانشگاهی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی تجهیز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شهید بهشتی ،مهندس نسرین سقازاده مدیر مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت: طراحی و اجرای سکوبندی آزمایشگاههای پژوهشکده گیاهان دارویی مطابق با استانداردهای ملی انجام گردید.

ایشان با اشاره به هدف از تاسیس مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،افزود: این مرکز در سال۱۳۷۰ با هدف تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی و همچنین رفع نیاز کشور به خرید از شرکت‌های خارجی تاسیس شد.

وی در ادامه به تشریح فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: طراحی و تولید لوازم آزمایشگاهی فیزیک،طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی ، مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از مهم ترین فعالیت های این مرکز است و این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.

مدیر مرکز تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در پایان با اشاره به تجهیز بیش از ۳۰۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی توسط این مرکز،گفت:.تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده لیزر مرکز درمان ناباروری اراک و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی نیز اخیرا توسط این مرکز انجام شده است.