توسط مرکزتجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی صورت گرفت: تجهیز آزمایشگاه های دانشگاه علوم و فنون خرمشهر

آزمایشگاه های دانشگاه علوم و فنون خرمشهر طی قراردادی توسط مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی تجهیز شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شهید بهشتی، خانم مهندس سقازاده مدیر مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت: طراحی و اجرای سکوبندی آزمایشگاه های دانشگاه علوم و فنون خرمشهر مطابق با استاندارد ۱۷۰۲۵ آزمایشگاهها انجام گردید.

ایشان با اشاره به هدف از تاسیس مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،افزود: این مرکز در سال۱۳۷۰ با هدف تجهیز آزمایشگاه‌های مراکز علمی، تحقیقاتی و آموزشی و همچنین رفع نیاز کشور به خرید از شرکت‌های خارجی تاسیس شد.

وی در ادامه به تشریح فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: طراحی و تولید لوازم آزمایشگاهی فیزیک،طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی ، مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از مهم ترین فعالیت های این مرکز است و این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.

مدیر مرکز تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در پایان با اشاره به تجهیز بیش از ۴۰۰ مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی توسط این مرکز،گفت:.تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده لیزر پژوهشکده گیاهان دارویی و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی نیز اخیرا توسط این مرکز انجام شده است.