حضورجهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در ششمین نمایشگاه تجهیزات و موادآزمایشگاهی ساخت ایران

مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در ششمین  نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ساخت ایران که از تاریخ ۶- ۳ دی ماه۹۷در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود، در سالن میلاد غرفه ۱۷حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،خانم سقازاده مدیر مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی با اشاره به حضور شرکت ها و موسسات مختلف در این نمایشگاه،گفت: این نمایشگاه برای ششمین سال متوالی و همزمان با نوزدهمین نمایشگاه دستاوردهای پژوهش، فناوری و فن بازار از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شده که مرکز تجهیزات آزمایشگاهی بخشی از  توانمندیها و دستاوردهای علمی و فناوری جهاددانشگاهی در زمینه های تجهیزات آزمایشگاهی فیزیک،تجهیز و تامین سیستم های آزمایشگاهی و سکوبندی مراکز علمی و تحقیقاتی را به نمایش گذاشته است.

ایشان همچنین افزودند: استقبال قابل توجهی که سال های گذشته از این نمایشگاه از سوی دانشگاهها، مراکز علمی تحقیقاتی و همچنین بخش خصوصی شده بود، بیانگر اهمیت این صنعت است که امیدواریم بتوانیم با ارائه دستاوردهای جدید در این زمینه به پیشرفت علم و فناوری کشور کمک کنیم.

گفتنی است این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.