حضورجهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در هفتمین نمایشگاه تجهیزات و موادآزمایشگاهی ایران ساخت

مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی درهفتمین  نمایشگاه تجهیزات و مواد آزمایشگاهی ایران ساخت که از تاریخ ۲۶- ۲۹ آذر در محل نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود، حضور دارد.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی،خانم سقازاده مدیر مرکز تجهیزات آزمایشگاهی با اشاره به حضور شرکت ها و موسسات مختلف در این نمایشگاه،گفت: این نمایشگاه برای هفتمین  سال متوالی از سوی معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار می شود که مرکز تجهیزات آزمایشگاهی بخشی از  توانمندیها و دستاوردهای علمی و فناوری جهاددانشگاهی در زمینه های تجهیزات آزمایشگاهی فیزیک،تجهیز و تامین سیستم های آزمایشگاهی و سکوبندی مراکز علمی و تحقیقاتی را به نمایش خواهدگذاشت.

ایشان همچنین افزودند: استقبال قابل توجهی که سال های گذشته از این نمایشگاه از سوی دانشگاهها، مراکز علمی تحقیقاتی و همچنین بخش خصوصی شده بود، بیانگر اهمیت این صنعت است که امیدواریم بتوانیم با ارائه دستاوردهای جدید در این زمینه به پیشرفت علم و فناوری کشور کمک کنیم.

گفتنی است این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.