حضور جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در چهارمین جشنواره ملی دانش آموزی ابن سینا

مرکز خدمات تخصصی زمین‌شناسی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی در چهارمین جشنواره ملی دانش‌آموزی ابن سینا که یکی از رویدادهای معتبر کشور می‌باشد و در روزهای ۱۲ و ۱۳ اردیبهشت در پردیس شمالی دانشگاه تهران برگزار گردید، شرکت نمود.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی شهید بهشتی، در این جشنواره که با حمایت وزارت آموزش و پرورش و معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری برگزار شد بیش از ۵۰۰۰ نفر از دانش‌آموزان سراسر کشور و همچنین مسئولین پژوهشی مدارس، پژوهشسراها و مراکز آموزشی و پژوهشی حضور داشتند.

بتول جان‌جانه مدیر مرکز خدمات تخصصی زمین شناسی دلیل حضور در این جشنواره را آشنا نمودن دانش آموزان و دبیران با یکی از توانمندی های این مرکز که تهیه، تولید و تامین بسته های کمک آموزشی زمین شناسی برای دانش آموزان می‌باشد، عنوان نمود.

ایشان همچنین افزودند: امید داریم با توجه به حضور دانش‌آموزان و دبیران و همچنین پوشش خبری این جشنواره گامی در شناساندن علوم زمین و منابع معدنی کشورمان و همچنین علاقمند نمودن دانش آموزان به این علوم برداشته باشیم.

خاطر نشان می شود شبکه سراسری “امید” و همچنین شبکه سراسری “ایران کالا” گزارشی از توانمندی‌های  مرکز خدمات تخصصی زمین‌شناسی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی تهیه کردند.