راهیابی تیم های « اخوان الصفا » و« حق» به مرحله منطقه‌ای مسابقات ملی مناظره دانشجویی

با معرفی تیم‌های « اخوان الصفا » و« حق» ، مرحله استانی (دانشگاه شهید بهشتی)هشتمین دوره مسابقات مناظره دانشجویان ایران “نشان خواجه نصیرالدین طوسی” در دانشگاه شهید بهشتی به پایان رسید.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، مرحله مقدماتی هشتمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران در دانشگاه شهید بهشتی با رقابت١۶ تیم روز یازدهم اردیبهشت ماه  آغاز شد و تیم‌های شرکت‌کننده در این دوره از مسابقات، با گزاره‌های مختلف و در قالب دو تیم موافق و مخالف به میزبانی تالار  شهید بهشتی دانشکده اقتصاد و علوم سیاسی، به رقابت با یکدیگر پرداحتند و نهایتا دو تیم حق و اخوان الصفا توانستند به فینال این دوره از مسابقات راه پیدا کنند.

پس از برگزاری ١۴ مسابقه تا مرحله فینال در نهایت تیم اخوان الصفا توانست قهرمان این دوره از مسابقات ملی مناظره دانشحویان ایران در مرحله ی استانی (دانشگاه شهید بهشتی)گردد.

شایان ذکر است تیم شمس بعنوان تیم اخلاق انتخاب گردید.

در پایان این مسابقه جوایز تیم های برگزیده و اخلاق به همراه گواهی های حضور تیم ها توسط معاونت فرهنگی واحد، مسئولین فرهنگی دانشگاه و نمایندگی نهاد رهبری در دانشگاه شهید بهشتی اهدا گردید.