ششمین جشنواره نویسندگی خلاق با حضور جمعی از نویسندگان، دانشجویان و علاقه‌مندان در دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد.

ششمین جشنواره نویسندگی خلاق به همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی و با حمایت معاونت فرهنگی جهاددانشگاهی و همراهی دانشگاه شهید بهشتی و با مشارکت دانشجویان علاقه‌مند دانشگاه‌های سراسر کشور برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی، در این مراسم دکتر شادمان شکروی، دبیر علمی جشنواره، گزارشی آماری از آثار رسیده به جشنواره را در این دوره ارائه کردند و ضمن مقایسه آثار دریافت شده این دوره با دوره‌های پیشین، نحوه داوری آثار و معیارهای داوری را تشریح نمودند.

با توجه به محوریت ادبیات کودک در جشنواره امسال همزمان با  همایش چالش ها و راهکارهای ادبیات کودک و نوجوان دانشکده ادبیات دانشگاه شهید بهشتی برگزار شد و از  حضور صاحب نظران، نویسندگان و چهره های برجسته ادبیات کودک و نوجوان بهره مند گردید.

به موازات برنامه اصلی جشنواره و همایش که در تالار مولوی دانشکده ادبیات شهید بهشتی در حال برگزرای بود، پنل های تخصصی مقالات و دو کارگاه آموزشی « نویسندگی خلاق»«میراث فرهنگی در قصه نویسی» در سالن های جانبی برگزار شد.

اختتامیه جشنواره ساعت ۱۴ تا ۱۸ با معرفی و تقدیر از برگزیدگان این دوره به کار خود پایان داد.

برندگان ششمین دوره جشنواره نویسندگی خلاق آذر ۱۳۹۸

ردیف عنوان داستان نام و نام خانوادگی نویسنده عنوان