نخستین جشنواره شعر ملی دانشجویی در دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود

نخستین جشنواره ملی شعر دانشجویی روز دوشنبه ۸ مهر ماه ۱۳۹۸ در تالار مولوی دانشگاه شهید بهشتی برگزار می شود.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، اعضای شورای سیاست‌گذاری نخستین جشنواره ملی شعر دانشجویی عبدالجبار کاکایی، اسماعیل امینی، سعید بیابانکی، کوروش انصاری، علی عبداللهی، پونه نیکوی، مصطفی بصیری، حامد عسکری، محمود علیگو، سمانه عنبری و علیرضا بهرامی می باشند.
این جشنواره به‌همت معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی، با همکاری دیگر نهادهای فرهنگی و دانشگاهی، در طول دو نیم سال تحصیلی پیش رو برگزار می‌شود و اردوی گردهمایی برگزیدگان آن نیز تابستان سال ۱۳۹۹ برگزار خواهد شد.

دبیری علمی این جشنواره برعهده علیرضا بهرامی و دبیر اجرایی آن نیز دکتر ثریا احمدی، معاون فرهنگی جهاد دانشگاهی دانشگاه شهید بهشتی است.
شرکت در جشنواره ملی شعر دانشجویی که دانش‌آموزان سال آخر دبیرستان نیز به حضور در آن مجازند، کاملا به‌صورت الکترونیکی و مجازی، از طریق سایت و اپلیکیشن جشنواره مقدور خواهد بود و ۱۵ رویداد آن نیز با حضور شاعران و پژوهشگران کشوری و بومی، به‌همراه دانشجویان شاعر یا علاقه‌مند به شعر و ادبیات، در دانشگاه‌های مختلفی از سراسر کشور برگزار خواهند شد.