پنجاه و دومین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (زمستان1398) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد

پنجاه و دومین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (زمستان۱۳۹۸) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوینکانی شناسی و ژئوشیمی گنیس‌های کمپلکس گل‌گوهر، جنوب استان کرمان“، ” منشأ سیال کانه­ساز و عوامل مؤثر در ته­نشست طلا در کانسار داشکسن (شمال­خاور قروه): شواهد ساختاری، ریزدماسنجی و ایزوتوپ­های پایدار O-H“، “ تجزیه و تحلیل فرکتالی پس‌لرزه‌های زمین‌لرزه ۱۳۹۲ گشت-سراوان، شمال شرق مکران“و”بررسی شواهد تشکیل دوپلکس ترافشارشی در باختر شاهرود، البرز خاوری به چاپ رسیده است.

بنا بر این گزارش کانه‌زایی طلای ‌اپی‌ترمال با سنگ میزبان کربناتی کاوند، جنوب‌غرب زنجان“، ” اثر بارش و لیتولوژی در هیدروشیمی چشمه­های کارستی استان خراسان شمالی“،” نقش کنترل‌کننده‌های ساختاری در هیدروژئوشیمی چشمه­های تراورتن ساز  منطقه آذرشهر، شمالغرب ایرانو “ تفسیر داده‌های مغناطیس هوایی به‌منظور تخمین عمق پی‌سنگ مغناطیسی و گسل‌های پنهان در منطقه بصیران، خراسان جنوبی” عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.

فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر سعید میرزائی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر می‌شود.