چهل و هشتمین شماره فصلنامه زمین‌شناسی ایران منتشر شد

چهل و هشتمین شماره فصلنامه “زمین‌شناسی ایران” (زمستان۱۳۹۷) از سوی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی منتشر شد.

به گزارش روابط عمومی پژوهشکده علوم پایه کاربردی جهاددانشگاهی واحد شهید بهشتی، در شماره جدید این فصلنامه مقالاتی با عناوین” بیلان هیدروژئولوژیکی تالاب برم­شور در شهرستان هفتکل، استان خوزستان“، “ ترکیب الگوریتم خوشه­بندی Fuzzy c-means با شبکه عصبی پرسپترون چند لایه برای افزایش دقت تخمین غلظت عناصر ژئوشیمیایی، مثال موردی محدوده شرقی کانسار مس پورفیری سوناجیل“، ” بررسی شیمی کانی کلینوپیروکسن در بازالت­های پشتاسر حوضه رسوبی مغان (شمال غرب ایران)” و” بازسازی میدان تنش محلی امروزی مؤثر بر گسل شمال تبریز و مناطق پیرامون آن براساس سازوکاز کانونی زلزله­ها با استفاده از روش وارون ” به چاپ رسیده است.

بنا بر این گزارش “دولومیت­ها و برش­ها­ در معدن فلوئوریت کمرپشت، سازند الیکا، البرز مرکزی “، ” مطالعه عوامل موثر بر کانه­زایی معدن مس- طلای پورفیری- اپی­ترمال سوناجیل، با استفاده از مطالعات سنجش ازدور، کانی­شناسی و زمین­شیمی” ، ” برآورد ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و محیط تکتونیکی تشکیل توده‌های بازیک جنوب شهرستان گرمی (استان اردبیل) بر اساس شیمی بلورهای آمفیبول و پلاژیوکلاز” و ” قطعه‌بندی پهنه­ی گسله شتری با استفاده از تحلیل­های ساختاری، ریخت زمین ساختی، لرزه‌ای و فرکتالی” عناوین دیگر مقالات این فصلنامه است.

فصلنامه علمی پژوهشی زمین شناسی ایران به مدیر مسئولی دکتر سعید میرزائی و سردبیری دکتر محمدحسین آدابی منتشر می‌شود.