تعداد بازدید: 153 زمان ایجاد: 1396‎/‎04‎/‎20

انتصاب سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی

طی حکمی از سوی رئیس جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، سرپرست معاونت فرهنگی این واحد منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، طی حکمی از سوی دکتر سعید میرزائی رئیس جهاد دانشگاهی واحدشهید بهشتی، خانم دکتر ثریا احمدی به عنوان سرپرست معاونت فرهنگی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منصوب شد.

دکتر احمدی دارای دکترای ارتباطات می باشد. مدیریت اداره نشریات علمی پژوهشکده علوم پایه کاربردی،مدیریت اداره تحصیلات تکمیلی پزوهشکده علوم پایه کاربردی و پژوهشگاه علوم انسانی و اجتماعی از سوابق ایشان می باشد.

در رزومه ایشان بیش از26مقاله دیده می شود که در مجلات و همایش های علمی ارئه شده است. از جمله مقالات ایشان می توان به" نگاهی به تاثیرات مثبت و منفی تلویزیون بر کارکردهای خانواده"، "بررسی ساختار ارزشی دانشجویان دانشگاههای شهر تهران"، "جایگاه مسجد در افزایش سرمایه های اجتماعی و تعالی فرهنگی" و "تلویزیون مذهبی،تبلیغ دین یا عبادت مجازی"و"نقش شبکه های ماهواره ای در همبستگی و انسجام فرهنگی جهان اسلام" اشاره کرد.

نامبرده در سوابق خود تالیف کتاب "یاد یادآوران، یادمان شهدای فرهنگی شهر تهران " را دارد.
معرفی کتاب ها و نشریات
مدیریت محیط زیست روستایی
کتاب «مدیریت محیط زیست روستایی» تالیف دکتر سعید میرزایی و همکاران از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی منتشر شد
ادامه...