تعداد بازدید: 34 زمان ایجاد: 1396‎/‎04‎/‎24

تجهیز و سکوبندی بیش از 300مرکز علمی و تحقیقاتی توسط کارشناسان مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی

تجهیز و سکوبندی آزمایشگاههای بیش از 300 مرکز علمی ، تحقیقاتی و دانشگاهی  توسط کارشناسان مرکز تجهیزات آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی انجام شد.

به گزارش روابط عمومی واحد شهید بهشتی ،مهندس نسرین سقازاده مدیر مرکز خدمات تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی،گفت:این مرکز توانایی طراحی و اجرای سکوبندی آزمایشگاههای دانشگاهها و مراکز تحقیقاتی سراسر کشور، مطابق با استانداردهای ملی را دارد.

وی در ادامه به تشریح فعالیت های این مرکز پرداخت و گفت: طراحی و تولید لوازم آزمایشگاهی فیزیک،طراحی و اجرای تأسیسات آزمایشگاهی و سکوبندی ، مشاوره، طراحی و ساخت تجهیزات آزمایشگاهی از مهم ترین فعالیت های این مرکز است و این مرکز توانایی تجهیز، سکوبندی و تامین سیستم های آزمایشگاهی کلیه آزمایشگاه های مراکز تحقیقاتی را در سطوح مختلف دارد.

مدیر مرکز تخصصی سیستم‌ها، تجهیزات و لوازم آزمایشگاهی جهاد دانشگاهی واحد شهید بهشتی در پایان با اشاره به تجهیز بیش از 300 مرکز تحقیقاتی و دانشگاهی توسط این مرکز،گفت:.تجهیز آزمایشگاه‌های دانشگاه صنعتی شریف، پژوهشکده لیزر پژوهشکده گیاهان دارویی، پژوهشکده توسعه صنایع شیمیایی و مرکز ملی ذخایر ژنتیکی از مراکزی هست که اخیرا انجام شده است.

معرفی کتاب ها و نشریات
شماره ششم نشریه الکترونیکی تاریخ اسلام
شماره ششم نشریه الکترونیکی تاریخ اسلام منتشر شد.
ادامه...