آخرین خبرها

مشروح خبر

همزمان با روز پژوهش، معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی از پژوهشکده علوم پایه کاربردی واحد شهیدبهشتی بازدید کرد

همزمان با روز پژوهش دکتر محمدرضا پورعابدی معاون پژوهش و فناوری جهاددانشگاهی و هیت همراه، با حضور در واحد شهیدبهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی از نزدیک با فعالیت های  مختلف این واحد و پژوهشکده آشنا شدند.

به گزارش روابط عمومی جهاددانشگاهی واحد شهیدبهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی، دکتر پورعابدی و هیت همراه با ارائه گزارش دکتر کمال خدایی رییس واحد شهید بهشتی و پژوهشکده علوم پایه کاربردی و دکتر علی اکبر شهسواری معاون پژوهشی پژوهشکده و همچنین بازید از آزمایشگاهها و مراکز تحقیقاتی پژوهشکده از نزدیک در جریان فعالیت ها و دستاوردهای پژوهشی این مجموعه تحقیقاتی قرار گرفتند.